Вівторок, 23.04.2024, 11:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Хорошеозерська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героїв Крут

Меню сайту
Статистика сайту
Вік сайту
Нагороди сайту






«Методичний портал»

Новини

Головна » 2011 » Листопад » 19 » Покровський ярмарок у школі
20:42
Покровський ярмарок у школі

«Ярмарок! Ярмарок! У пятницю ярмарок!»,- радо ділилися новиною учні зі своїми однокласниками, коли побачили оголошення на І поверсі. За умовами проведення Покровського ярмарку кожен клас мав підготувати композицію з природних матеріалів, букет, захист своїх виробів, а також товари для продажу. То ж по класах почалося жваве обговорення запропонованих ідей.

   Учні з нетерпінням чекали  Покрови, щоб показати на ярмарку витвори своєї фантазії, результати своїх кулінарних здібностей. І от довгоочікуване свято нарешті настало!

       

    14 жовтня коридор ІІ поверху дійсно був схожий на мініярмарок, бо кожен класний колектив якнайпривабливіше оформив свої виставки. Святкове дійство почалося з того, що члени гуртка «Театральне мистецтво» запросили всіх бажаючих на ярмарок «гуртом й поодинці, бо чекають на всіх тут чудові гостинці…», а також презентували сценку «На ярмарку». Після цього учень-делегат  від кожного класу представляв шкільному загалу вироби, проводив їх захист, рекламував товари для продажу і запрошував ярмаркуючих обовязково відвідати, не проминути їх стіл.

      

     Правду кажуть, що політ дитячої фантазії обмежити неможливо, бо, оглянувши дитячі поробки і букети, гості і вчителі були приємно вражені побаченим: прекрасні вази для квітів, виготовлені із гарбуза, чудові композиції з елементами лозоплетіння, чудернацькі вироби з овочів та фруктів…

      

      

     А після огляду  виробів почалося ярмаркування, де одні продавали, а інші купували. Різноманітні види домашньої випічки, пухкі вареники, золотисті біляші, рум’яні пиріжки наче підморгували підсмаженими боками, запрошуючи скуштувати саме їх.

      

   Дійство сподобалося всім, бо задоволення від участі у ярмарку отримав кожен без винятку. Та найцікавішим воно було для першокласників, тому що  побували вони на такому шкільному заході вперше. Але у них все ще попереду, бо є надія, що ця традиція  ще довго буде підтримуватися у нашій школі.

                                                                                             Колектив гуртка «Юний журналіст»

Категорія: Новини школи | Переглядів: 2058 | Додав: Водолій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук по сайту
Друк сторінки
Погода в Хорошому Озері
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання