П`ятниця, 26.04.2024, 17:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Хорошеозерська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героїв Крут

Меню сайту
Статистика сайту
Вік сайту
Нагороди сайту






«Методичний портал»

Новини

Головна » 2011 » Березень » 2 » «Ти – вічний біль, Афганістан, ти – наш неспокій!»
11:29
«Ти – вічний біль, Афганістан, ти – наш неспокій!»

     Бої закінчуються, а історія вічна… Відійшла в минуле й афганська війна. Але в пам’яті людській їй ще жити довго, тому що записані її чорні сторінки кровю солдатів і слізьми матерів.

    15 лютого повертає нас у минуле для того, щоб поспілкуватися з воїнами-афганцями, які відчули земне пекло на собі, і згадати тих солдатів, яким не судилося повернутися додому живими.

    «Ти – вічний біль, Афганістан, ти – наш неспокій!» - під такою назвою 15 лютого 2011 р. пройшов загально шкільний виховний захід у  Хорошеозерській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Героїв Крут, присвячений  23 річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану.

    Пісні, поезії   про військову дружбу, про трагічні долі молодих юнаків прозвучали у виконанні учнів школи. Біографії наших земляків і уривки  їхніх листів з далекого Афгану повернули всіх присутніх у вихор страшних подій, які відбувалися у далекій чужій країні. Василь Синиця, Олександр Несин, Леонід Терещенко, Віктор Глущенко, Анатолій Бодун (випускник Хорошеозерської ЗОШ) – юнаки з Борзнянщини, життя яких забрала безглузда афганська війна.

       Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх солдатів, полеглих у боях на афганській землі.



Категорія: Новини школи | Переглядів: 6367 | Додав: Водолій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук по сайту
Друк сторінки
Погода в Хорошому Озері
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання