П`ятниця, 29.03.2024, 00:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Хорошеозерська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героїв Крут

Меню сайту
Статистика сайту
Вік сайту
Нагороди сайту






«Методичний портал»

Новини

Головна » 2011 » Березень » 1 » Інтелектуал року
19:55
Інтелектуал року

Цікавою формою роботи з обдарованими дітьми є інтелектуальні ігри, що дають змогу поглибити знання з різних предметів, виховують інтерес до оволодіння знаннями. Тому в Хорошеозерській загальноосвітній школі традиційно проводяться тижні інтелектуальних ігор.

 Цього року такий тиждень проходив під назвою «Тиждень науки», адже в ході тижня проходили не лише конкурси «Найрозумніший учень класу», «Дитина – ерудит», «Підліток – ерудит», а й захист наукової роботи з екології учня 10 класу Алєксєєнка Романа на тему «Розподіл радіонуклідів у фітомасі лісових насаджень Чернігівщини після Чорнобильської катастрофи».

Завершився тиждень конкурсом обдарованих дітей Хорошеозерського освітнього округу «Інтелектуал року» серед учнів 8-9 класів. Участь у даному конкурсі взяли по 2 учасники  з Хорошеозерської ЗОШ І-ІІІ ст., Малозагорівської ЗОШ І-ІІ ст., Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ст., Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст., Петрівської ЗОШ І-ІІ ст.

Кожен учасник коротко розповів про свої захоплення і досягнення, де і в якому класі навчається. Потім, як і в кожній інтелектуальній грі, набирав собі бали в конкурсі «Розминка», відповідаючи на питання з різних навчальних дисциплін. Свої міцні знання могли показати учасники в конкурсі «Тема». Цікавим для учнів був конкурс «Підказка», де конкурсанти працювали в парі з товаришем, використовуючи комп’ютерні презентації, розвивали уміння правильно та лаконічно відповідати на запитання, презентувати свою позицію.

У завершальному,  фінальному конкурсі «Інтелектуальний марафон» взяли участь 3 учасники: 2 учнів Хорошеозерської ЗОШ І-ІІІ ст. та учень Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ст. Переможцем гри «Інтелектуал року» став учень 8 класу Хорошеозерської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Героїв Крут Алєксєєнко Андрій.

В цій грі не було переможених. Адже всі отримали задоволення від спілкування з однолітками, і сподіваємося, що в учасників змагань залишаться надовго приємні спогади.


Категорія: Новини Хорошеозерського освітнього округу | Переглядів: 994 | Додав: Водолій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук по сайту
Друк сторінки
Погода в Хорошому Озері
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання